O nama

Specijalizirani smo obrt za čišćenje i održavanje bazena. Naša je misija preuzeti brigu o Vašem bazenu kako biste se Vi mogli posvetiti svojim gostima ili drugim zabavnijim aktivnostima.

Vlasnik obrta je i sam privatni iznajmljivač kuće za odmor. Prvu sezonu je „spašavao“ nadzemnim folija bazenom, da bi odmah po završetku sezone počeo s radovima na klasičnom bazenu s keramičkim pločicama površine 30 m².

Po osnivanju obrta preuzeo je brigu o klasičnim, folija i plastičnim bazenima, vanjskim i unutarnjim, kao i skimerskim te preljevnim. Sa svakim se vlasnikom dogovara o detaljima te svakom bazenu pristupa s najvećom pažnjom. Jedan je vlasnik bazena zaključio – Vi ne čistite bazen, Vi ga njegujete.

Jasno nam je da je izuzetno važno da je korisnik bazena, obično gost, zadovoljan čistoćom i održavanjem bazena. Kad je gost zadovoljan, zadovoljan je i vlasnik bazena. Kad je zadovoljan vlasnik, zadovoljni smo i mi.

Prilikom dolaska nosimo svoju opremu i ne koristimo zatečenu opremu vlasnika. Koristimo isključivo kemijska sredstva novijeg datuma proizvodnje. U cijeni usluga su sadržani svi troškovi te nema skrivenih i naknadnih troškova.